de

High tea op Texel

High tea op Texel? Dat kan bij De Smulpot! Wist je dat het recept van de croissant (Frans woord voor wassende maan) uit Oostenrijk komt? En dat de scones oorspronkelijk uit Schotland komen? Deze en meer internationale hartige en zoete gerechtjes krijg je bij onze High Tea.

High Tea op Texel voor €19,50

Van royaal belegde sandwiches, soepje, chocolademousse, mini –smoothie, muffin, fruitsalade tot een stukje taart. En natuurlijk onbeperkt genieten van onze Legends Telling Teas of onze heerlijke koffie en cappuccino's van Smit & Dorlas koffiebranders.
Onze High Tea is te reserveren vanaf 2 personen.

High Tea Deluxe

Extra genieten? Kies dan onze High Tea Deluxe, met een glas bubbels voor 24,50 p.p. Een ideaal arrangement om heerlijk van te genieten samen met vrienden of vriendinnen. Het uitgelezen recept voor een middag met gezellige praat, hapjes van zoet tot hartig en goede gesprekken.

Reserveer minimaal één dag vooraf

Reserveer deze High Tea op Texel graag minimaal één dag van te voren. Dan kunnen we al het lekkers tot in de puntjes voorbereiden. Onze High Tea is te reserveren voor 2 tot 40 personen. Let erop dat wanneer u een online reservering maakt het wel vermeld dat het om een high tea gaat. 

Bekijk hieronder een korte filmtrailer van de High Tea die wij serveren.