Eten & drinken

Of je nu komt voor een boutique ontbijt, lunch, high tea of diner: smullen doe je hoe dan ook bij de Smulpot! Remco Koopman en zijn gepassioneerde keukenteam weten van ieder gerecht een feestje te maken. Ons restaurant is al een aantal keer bekroond tot het leukste restaurant van Texel. Reden genoeg om eens te komen kijken, toch?

Ontbijt

Je begint je dag pas écht relaxed met een boutique ontbijt in ons restaurant. Koffie, krantje en een heleboel lekkers, zo aan je tafel geserveerd. Overnacht je in één van de luxe suites? Dan zit dit ontbijt bij je verblijf inbegrepen.

Read more Read more

Lunch

Onze lunchkaart is beroemd vanwege de rijkelijk belegde verse broodjes. Trek in iets anders? Ook dan is er genoeg keuze. Van soep en salade tot één van de Smul Favorites voor de grote trek. Hmm!

Bekijk lunchkaart Bekijk lunchkaart

Diner 

Op onze dinerkaart vind je een afwisselende mix van Smulklassiekers en verfrissende nieuwe combinaties. Uiteraard op sien Texels. De smaken en producten van het eiland zijn heerlijk, dus verwerken we ze graag in onze gerechten.

Bekijk dinerkaart Bekijk dinerkaart

Barhap

Niet iedereen heeft altijd zin of tijd om een goede maaltijd op tafel te zetten.
Daarom heeft de Smulpot de barhap. 

We serveren de barhap alleen aan de bar, om het nuttige daarvan laagdrempelig te houden. Elke week staat er een nieuw gevarieerd gerecht voor je klaar.

Voor maar € 14,50 heb je een lekker plekje aan de bar en geniet je van onze lekkere barhap (twee keuzes per dag). Aanschuiven kan van maandag t/m donderdag vanaf 17.00 tot 21.00 uur.

Schrijf je in voor de barhap nieuwsbrief Bekijk barhap

Kids

Piepjong of stokoud: bij de Smulpot is iedereen welkom. Voor de kleine smulpapen onder ons hebben we een uitgebreide kinderkaart vol lekkers. En met de kleurplaten zijn ze heus heel even zoet!

 

Bekijk de kidskaart Bekijk kidskaart

High Tea

Iets te vieren of zomaar gezellig genieten van een etagère vol met lekkers? Kies dan voor onze high tea. Finger licking good, echt waar. Een high tea bij de Smulpot is al mogelijk vanaf twee personen.

 

Meer over high tea Meer over high tea

High wine

Wijnliefhebbers opgelet! Voor een high wine op Texel moet je bij de Smulpot zijn. We serveren vier verrassende gerechtjes met een bijpassende wijn. Perfect voor een gezellige middag met vrienden of familie.

 

Meer over high wine Meer over high wine

Arrangementen

Op zoek naar een leuk arrangement? Via onze nieuwsbrief bieden we regelmatig leuke arrangementen aan. Schrijf je dus snel in!

 

Bekijk arrangementen Bekijk arrangementen