Dineren op Texel

Onder leiding van chef-kok Remco Koopman staat er een enorm enthousiast keukenteam voor je klaar. We laten je met alle liefde proeven waarom de Smulpot nou juist de Smulpot heet. In de winter dineer je sfeervol bij de openhaard en ’s zomers gooien we de pui open en gaan we lekker met z’n allen naar buiten.

Proef Smulklassiekers en verrassende specials

Op de kaart vind je een grote selectie van lokale producten en maar ook zeker niet te missen de Smul’s Favorites.  Zo komen onze gasten graag weer terug voor o.a. de befaamde spareribs en smulspies, maar ook een heerlijke tournedos of cheesecake. Maar het keukenteam verrast je ook graag met lollipops van verse tonijn, een vegan stoofgerecht of een mooi gerecht van de green egg.

Hebben jullie zin in een mooie tomahawk steak of een ander mooi stuk bourgondisch vlees? Wij werken samen met de lokale slager Allewijn Ott, en regelen dat graag voor je!

Al onze gerechten kunnen wij begeleiden met een van onze 17 wijnen, welke wij allemaal per glas beschikbaar hebben. Of misschien toch een van de verrassende Texelse cocktails.

Uiteten op z’n Texels

En óf je hier kunt eten op sien Texels! We zouden geen Texels restaurant zijn zonder producten van het eiland op de kaart. Zo werken we zoveel mogelijk met vlees van Texelse boerderijen, komen de aardappels hier zo van het land en kun je rekenen op echte Texelse boerenkaas. Verse vis halen we bij de Texelse Visspecialist.

Het leukste restaurant van Texel

Als team zijn we er ontzettend trots op te kunnen zeggen dat de Smulpot al meerdere malen (2018, 2019, 2020 2021 én 2022!) is verkozen tot het leukste restaurant van Texel. Ook is ons terras verkozen tot het beste terras van Texel en in 2015 zelfs tot het leukste terras van Nederland! Kom je snel zelf een kijkje nemen? We like!

Dinerkaart Dinerkaart Dessertkaart Dessertkaart Wijnkaart Wijnkaart