Boutique Hotel De Smulpot

Boutique Hotel De Smulpot is een modern en bovenal gezellig hotel op Texel, in het centrum van het bruisende dorpje Den Burg. We laten je met veel plezier het eilandgevoel ervaren, gecombineerd met de nodige luxe en comfort. Laat je in de Texelse watten leggen! 

Rooms & suites

Ons boutique hotel bestaat uit zeven moderne kamers. Iedere kamer is voorzien een comfortabel, groot, kingsize bed en een luxe badkamer met regendouche en diverse fijne verzorgingsproducten. Verder is er een gevulde koelkast (all-in), liggen er heerlijk zachte dekbedden van ganzendons op het bed en vind je er een HD LED televisie met wifi.

Read more Read more

Suite Sunday

Vinden jullie uitslapen ook zo lekker? Nog even blijven liggen of terug je bed in nadat je de zonsopgang hebt bewonderd. Wij houden ervan!

Read more Read more

Ontbijt & faciliteiten 

Onze gasten staan altijd op nummer één. We zullen er dan ook alles aan doen je een geweldige tijd op Texel te bezorgen. Een persoonlijk ontvangst, elke ochtend een heerlijk vers ontbijt en nog veel meer!

Read more Read more

Alles wat je wilt weten

Boutique hotel de Smulpot ligt in het hart van het gezellige dorpje Den Burg. Het hotel wordt omringd door verschillende winkels en boetiekjes. Een centrale locatie op Texel, vlakbij bos, zee en strand. Benieuwd hoe het zit met parkeren, een extra bed op de kamer, huisdieren en andere informatie? Alle hotelinformatie vind je hier.

Read more Read more