Over ons

Wij {Anton Kalusche & Nancy Hopmans) zijn de eigenaren van de Smulpot. Anton als rasechte Texelaar en Nancy zorgt voor de Brabantse gezelligheid. Verliefd geworden op elkaar in de horeca, hebben we sinds 1 januari 2018 onze droom waargemaakt om te starten met een eigen horecazaak.

“Werken in de Smulpot is iedere dag genieten! We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze gasten een bezoek aan De Smulpot ook ervaren als een feestje. We bruisen van de energie en zorgen ervoor dat onze gasten altijd blij huiswaarts gaan. Dit maakt de Smulpot een vast adres voor vele toeristen en Texelaars. Iets waar we trots op zijn."

Eten & Drinken

Anton houdt zich voornamelijk bezig met lunch- en dinercafé. Een team vol gepassioneerde jonge mensen werkt hier hard om het de gasten naar de zin te maken. De focus ligt op laagdrempeligheid. Zo staat er op de kaart voor ieder wat wils. De luxe zit hem in de gastvrijheid en de persoonlijke touch.

Hotel

Nancy zorgt ervoor dat alles in het boutique hotel op rolletjes loopt. Haar visie? De gast moet volledig kunnen genieten tijdens zijn of haar tijd op Texel. En dat genieten zit in kleine dingen. Zo loopt er altijd iemand met de hotelgasten mee naar boven en ligt er een persoonlijk briefje klaar op de kamer. Wij behandelen de gast zoals we zelf ook graag behandeld willen worden.

schrijf je in voor onze nieuwsbrief