Ontbijt & faciliteiten

Met een verblijf in ons boutique hotel krijg je veel meer dan alleen een mooie kamer. Als gast sta je altijd op nummer één. We zullen er dan ook alles aan doen je een geweldige tijd op Texel te bezorgen. Een persoonlijk ontvangst, elke ochtend een heerlijk vers ontbijt en nog veel meer!

Ontbijten als een koning 

Onze kamerprijzen zijn altijd inclusief een lekker boutique ontbijt. Iedere ochtend tussen 9:00 uur en 10:30 uur krijg je onder andere verse broodjes, diverse soorten broodbeleg, versgeperste sinaasappelsap en wisselende andere gerechtjes geserveerd aan je tafel. Alles is in overleg extra aan te vragen tijdens het ontbijt zelf.

Ontdek ons restaurant

Natuurlijk is je tijd op Texel niet compleet zonder een bezoekje aan ons restaurant. We zijn al meerdere keren bekroond tot het leukste restaurant van Texel en laten je graag zien (en proeven) waarom! Het is slim om van tevoren even te reserveren. Heb je een arrangement geboekt? Vergeet dan niet je tafel te reserveren door een tijd te boeken.

Parkeren in de omgeving

De Smulpot ligt midden in het gezellige centrum van Den Burg. Het is hierom niet mogelijk je auto direct voor de deur te parkeren. Op dit kaartje zie je precies waar je de auto wél kwijt kunt.

Extra bed op de kamer

Extra bed nodig op de kamer? Laat het ons weten voordat je een reservering maakt, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Helaas geen lift aanwezig

Ons hotel is klein (slechts 7 kamers) en we hebben technisch gezien helaas geen ruimte voor een lift. Natuurlijk helpen we oudere gasten of mensen die slecht ter been zijn graag met het naar boven brengen van de koffers.