de
  • slide-05.jpg
  • slide-09.jpg
  • slide-06.jpg
  • slide-08.jpg
  • slide-03.jpg
  • slide-01.jpg
  • slide-14.jpg
  • slide-15.jpg
  • slide-13.jpg
  • slide-10.jpg
  • slide-04.jpg
  • slide-07.jpg
  • slide-02.jpg
  • slide-12.jpg
  • slide-11.jpg

Lunchkaart

sOEPEN
UIENSOEP
Volgens traditioneel recept gegratineerd met Texelse boerenkaas
Al bijna 30 jaar op de kaart!
4,75
RAMEN SOEP (Japanse noodlesoep)
Kip, taugé, koriander, noodles en ei
6,50
HUISGEMAAKTE BISQUE
Van diverse vissoorten en schaal- en schelpdieren
9,00
tosti's
KAAS 4,00
HAM / KAAS 4,50
HAWAÏ 4,50
KIP PESTO
Met ui, tomaat en kaas
5,50
SPECIAL
Steeds wisselende topper
5,50
bROODJES
GOUDEN SMULBURGER
Scottisch Beef (200 gr.), jonge sla, tomaat, augurk, ui,
pancetta, boerenkaas en huisgemaakte ketchup
10,50
PULLED LAMB
Sesam broodje met jonge sla, tomaat, rode ui en eigen jus
10,50
OPEN SANDWICH
Kies je boterham, wij serveren onze sandwiches
op wit of donker boerenlandbrood
CARPACCIO
Van dun gesneden rund, “zoals hij hoort”,
met Nancy’s balsamico dressing, met Parmezaanse krullen
en pijnboompitjes
11,50

GEROOKTE ZALM
Met frisse salade, zoetzuur en truffelmayonaise

11,50
GEITENKAAS
Met frisse jonge salade, spinazie, noten en honing
9,50
KROKETTEN
Twee kroketten van Ad van Geloven, met grove mosterd
8,00
PANNENKOEKEN
Geserveerd met suiker en stroop (apart)
NATUREL 7,00
ZOETE APPEL EN KANEEL 8,50
SPEK 8,50
JONGE KAAS EN / OF BEENHAM 8,50
TEXELSE KAAS EN / OF LAMSHAM 9,50
UITSMIJTERS
Gemaakt van drie eieren met naar keuze
wit of donker boerenlandbrood
 
JONGE KAAS EN / OF BEENHAM 8,25
TEXELSE KAAS EN / OF LAMSHAM 9,25
HALF UURTJE
Kopje uiensoep, kroket, frisse salade en een spiegelei 11,00
MAALTIJDSALADES
Al onze salades worden geserveerd met brood  
CARPACCIO
Van dun gesneden rund, “zoals hij hoort”,
met Nancy’s balsamico dressing, met Parmezaanse krullen
en pijnboompitjes
13,50
ZEE
Waddenzee garnalen, gerookte zalm, gepocheerd ei,
jonge aardappeltjes en een frisse cocktaildressing
15,00
BURRATA
Romig kaaspareltje uit Italië met jonge salade,
tomatensalsa, kruidenolie en croutons
11,75
ZACHT GEGAARDE KIPFILET
Met avocado, noten, zacht gekookt ei, ranchdressing en croutons
12,75
VERSE FRIET
MET SAUS
Mayonaise, huisgemaakte ketchup of pindasaus
4,95
MET KROKET OF FRIKANDEL 6,95
MIDDAG IDEETJES
Bij deze gerechten kun je kiezen uit brood of friet,
standaard met een frisse salade geserveerd
 
SATÉ VAN VARKENSHAAS
Huisgemaakte pindasaus, atjar en cassave kroepoek
18,00
SPARERIBS
Volgens traditioneel recept met verse
knoflooksaus en huisgemaakte ketchup
20,00
GAMBA’S
Gepeld en in knoflookolie gebakken,
met verse kruiden
24,50
OSSENHAAS (200 GRAM)
Biefstuk van de ossenhaas, met eigen jus
25,00
KIDS
Twee boterhammen met keuze uit hazelnootpasta,
chocoladehagelslag, vruchtenhagel, jam, smeerkaas,
leverpaté, kaas, ham of pindakaas
3,00
bites
BROOD
Landbrood met diverse smeersels
5,00
GEFRITUURDE SARDINES
Met zeezout en limoenmayonaise
5,50
BITTERBALLEN (8 STUKS)
De originele van Ad van Geloven, met grove mosterd
5,50
KAASVINGERS (8 STUKS)
Krokant met frisse dip
6,00
CHICKENWINGS (8 STUKS)
Met gele curry kokossaus en verse knofl ooksaus
6,50
BORRELPLANK VAN DE KAASBOER
Met diverse kaassoorten
8,00
BITTERGARNITUUR (12 STUKS)
Bitterballen, chickenwings, frikandel en kaasvingers
8,50
BORRELPLANK VAN DE SLAGER 
Met verschillende snijwaren en worstsoorten
9,50
SMUL'S DEELPLANK
Landbrood & smeersels, diverse kazen, selectie
van de slager, chickenwings en met zoetzuur
16,00