de

Ontbijt, lunch & Diner

Ontbijten, lunchen of dineren op Texel? De Smulpot is hét adres. Wij zijn dagelijks geopend vanaf 9.00 uur. Het restaurant is gelegen in het centrum van Den Burg. Een bezoekje aan De Smulpot is uitstekend te combineren met een dagje shoppen.

Ontbijt & Lunch

Elke dag tussen 9.00 en 10.30 uur serveren wij een uitgebreid ontbijt met verse producten. Je kunt al genieten van dit ontbijt voor € 15,50 p.p. Graag even vooraf reserveren. 

De lunchkaart van De Smulpot is beroemd vanwege de heerlijke broodjes. De broodjes worden rijkelijk belegd met verse ingrediënten. Ook staan er een aantal lekkere lunchsalades, soepen en uitsmijters op de kaart.

Wij serveren ook een uitgebreide High Tea of High Wine! 

Diner

In onze keuken wordt zoveel mogelijk gewerkt met Echt Texelse producten. De smaken en producten van het eiland zijn heerlijk, dus willen we ze graag verwerken in onze gerechten. Op de dinerkaart van De Smulpot zullen de beroemde ossenhaas, carpaccio, spareribs en het Texelse lamsvlees niet ontbreken. 

Zin in een snelle hap? De Smulpot heeft van maandag tot en met donderdag een lekkere barhap

Kinderen

Voor kinderen hebben wij een speciale kinderkaart. Deze kaart staat bomvol heerlijke lunch- en dinergerechten voor kinderen. Wij hebben unieke Smulpot kleurplaten waar het dinermenu op staat. Als toetje serveren we een super leuke ijsbeker, die natuurlijk mee naar huis mag!