de

Maak kans op een terrasdiner met Champagne vooraf!

29-05-2017
Yes, je kunt weer stemmen op je favoriete terras! Onlangs kregen wij het goede nieuws dat ons terras door is naar de volgende ronde van de Misset Horeca Terras Top 100. Daar zijn we natuurlijk heel trots op en zoals je begrijpt willen we nu ook graag winnen!

Vind je ons terras ook super gezellig en wil je kans maken op een terrasdiner voor 4 met champagne vooraf? Stem dan op De Smulpot!

> Stem snel

Wat is de Misset Horeca Terras Top 100 precies? 

In april en mei zijn mystery visitors van Mystery Reviews bij alle ingeschreven terrassen (bijna 400) langs geweest voor een geheime beoordeling. Het niveau lag dit jaar extreem hoog, alleen de 125 bedrijven die een 8,9 of hoger scoorden bij de mystery visit, zijn door naar de tweede ronde. Deze bedrijven (waaronder de Smulpot!) worden de komende tijd bezocht door een echte vakjury. De top van deze terrassen wordt vervolgens bezocht door de hoofdjury, waarna op 3 juli het beste terras van Nederland wordt onthuld. 

Publieksprijs

Behalve deze prijs, maken wij ook kans op de Publieksprijs. En voor die publieksprijs hebben wij jullie hulp hard nodig. Om je te bedanken voor je stem, verloten we onder alle mensen die gestemd hebben een heerlijk diner voor 4. Uiteraard op ons terras en lekker met champagne vooraf!

> Breng direct je stem uit

Stemmen kan tot 18 juni 2017

Nóg gezelliger en nóg comfortabeler

Vorig jaar hebben we het terras compleet vernieuwd. De stoelen en tafels zijn nu nóg comfortabeler en de nieuwe houten tussenschotten stralen meer sfeer uit. Ook is er meer privacy en zit je heel comfortabel op een heerlijk zacht schapenvachtje. Door de grote, stevige parasol met heaters zit je ook bij minder weer heerlijk op het terras.

 

Timeline posts